Billede af bingoplader til vinterferiehygge

Vinterferiesjov

Af Anna
11.02.22
Vi har samlet en række hyggelige og familievenlige aktiviteter til vinterferien.

Spil Minecraft med biblioteket

Børnebibliotekar Jannie har forberedt vores Minecraft server til vinterferien og den holder nu åben hver dag i uge 7 fra kl. 9-18. Vi har bygget 5 litterære ting på serveren - kan I finde dem? 

Vores server vil være åben hver dag i uge 7 fra kl. 9-18 og du kan bare logge ind. Adressen er: Odsbib.aternos.me. Der kan max være 20 på ad gangen og griefers er forbudt! Byg hvad du har lyst til, men gerne noget som man kan finde i bibliotekets verden. Pixelart er også mere end velkomment.

Har du problemer med at logge på, så send os en mail på bornebib@odsherred.dk. Så skal vi nok hjælpe dig.

Print og spil derhjemme

Herning Bibliotek har forberedt en masse fine aktiviteter til vinterferien, som også fint kan bruges her i Odsherred. Print fx vendespil, billedlotteri, læsespil, bogstavspil eller en sjov flip-flap'er, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal lave. Klik her for at printe spillene.

Vinterbingo

Har I lyst til at komme ud i naturen? Så prøv Vinterbingo! En dejlig ferieaktivitet for hele familien, hvor I går på opdagelse i naturen efter blade, svampe, edderkopper og lignende. Klik her for at kommer til Herning Biblioteks hjemmeside for at downloade bingopladen. 

Bøger og film

Brug vinterferien på at læse en god bog: Find bøger på eReolen Go! ved at klikke her. 

Se hyggelige film sammen: gå til Filmstriben ved at klikke her eller Børnebiffen ved at klikke her
 

Kahoot!

Ved dine børn alt om Disneyfilm, eller har I lige læst alle Harry Potter-bøgerne? Så var det måske noget med en quiz til at teste jeres nørdede viden? Bibliotekerne bag "Smart Parat svar" har udviklet en række sjove Kahoots - find dem her.