Tæl snefnug på børnebiblioteket i vinterferien
Tæl snefnug på børnebiblioteket i vinterferien

Vinterferie på biblioteket

29.01.20
Brug en hyggelig dag på biblioteksbandens yndlingssted, børnebiblioteket.

I Asnæs kan du komme og prøve Silkes bevægelighedsspil, høre historie i Harddrives fortællingshjul, lave dit eget ludospil eller læse om kap med Speedreader.

I BÅDE Nykøbing og Asnæs kan du folde din egen flip flap, farvelægge de fine biblioteksbandefigurer, folde en Valentineskuvert eller gøre dig klar til fastelavn og klippe din hel egen maske.

Biblioteksbanden har også fundet en masse bøger frem til dig – lige til at låne med hjem med dit helt eget biblioteksbandelånerkort.

Og tjek vores PC i børneområdet - her kan du også møde Biblioteksbanden og lave din egen musik, høre fortællinger, få anbefalet de fedeste bøger og meget mere.

Koncert Skrallebang

Kom til fantastisk sjov koncert om vores allesammens yndlings hovedpersoner, og find din indre mini-bogorm frem.
Er du bedst til at være prinsesse eller bedst til at være Klods Hans? Hvilke drømme hænger der i Ole Lukøjes paraply? Kender du Rasmus, Pingo, Skæg og Pelle? Vi snakker om skøre figurer fra børnebøgerne, rider på en fantasi-ged og gætter hvilke bøger, der læses op fra. For børn fra 3-7 år.

Koncerten er onsdag d. 10. februar kl. 10 i Pakhuset. Billetter koster kr. 30 og kan købes på Nykøbing og Asnæs Bibliotek eller køb dem lige her.

Hyg dig med brætspil på biblioteket

Når I kigger forbi børnebiblioteket i Nykøbing, så husk at se nærmere på vores hylde med brætspil. I kan låne de sjove brætspil med hjem, eller sidde og spille på biblioteket. Mens I spiller kan I nyde en kop varm kakao og en lækker cookie fra bibliotekets café.

Tæl snefnug på børnebiblioteket

Vinduet har stået åbent på børnebibliotekerne i Nykøbing og Asnæs, så der er blæst en masse sne ind på biblioteket.

Tæl snefnug på børnebiblioteket og vind en sjov snepræmie. Det eneste, du skal gøre, er at tælle alle snefnuggene på enten Asnæs eller Nykøbing børnebibliotek, udfylde kuponen, som ligger på biblioteket og aflevere den til bibliotekaren, så er du med i konkurrencen. Konkurrencen starter lørdag d. 8. februar og slutter lørdag d. 15. februar Vi trækker vinderen onsdag d. 19. februar.

Held og lykke!