Noget, der ligner Ravnenes Hvisken

Af Anna
14.07.20
Var du også vild med Malene Sølvstens trilogi "Ravnenes hvisken"? Så tjek disse anbefalinger ud!

Anne er en special 17-årig pige, som har synske evner. Sammen med sin hund, Monster, bliver hun rodet ind i en magtkamp, hvor både guder, halvguder og mord på rødhårede piger spiller ind, og pludselig er hun en vigtig brik i et spil, hvor målet er at undgå Ragnarok ...

 

Fantasy for alle

Fantasy af denne type, hvor karaktererne er unikke og venskaberne skæve, og hvor man får færden af den nordiske mytologi eller andre genkendelige levn fra den verden vi kender, er utroligt medrivende. 

For nogle er fantasy af denne type noget, som hører til i kassen med Young Adult-fiction, men denne type fantasy kan læses af alle aldre. Karaktererne er ofte unge, men utroligt snu og snarrådige, og de eventyr de sendes ud på, trækker paralleller til erfaringer man også gør sig i voksenlivet. 

 

Noget, der ligner ...

Har du allerede læst Ravnenes Hvisken, så husk, at denne er første del af en trilogi. Derudover findes nedenfor et udvalg af lignende fantasy-serier, hvor unikke karakterer og umage sammenhold og venskaber er i centrum. 

 

Kragens kald

En duologi, som også fungerer som en fortsættelse på Leigh Bardugos Grisha-trilogi. Den består af "Kragens Kald" og "Det Korrupte Rige".

 

Det gyldne kompas

En trilogi bestående af bøgerne "Det Gyldne Kompas", "Skyggernes Kniv" og "Ravkikkerten". 

 

Traia-trilogien

Bestående af bøgerne "Natdværgen", "Blodsværmen" og "Ildtågen".

 

Fortællinger fra døden

En trilogi bestående af bøgerne "Sjælehenteren", "Døden Lyver Aldrig" og "Dødens Engel".

 

Oprindeligt skrevet af Anja, eReolen, redigeret af Anna, BOK 

Materialer