Julefilm i Børnebiffen

Af Anna
01.12.22
Vi anbefaler en god håndfuld julefilm i Børnebiffen for de 3+ årige.

Nu er det endelig juletid og derfor åbner biblioteket den bedste julegave til børn fra 3 år og deres forældre. Børnebiffen er Bibliotekernes filmtilbud, hvor man skal bruge sit bibliotekslogin for at se film - og så kan man se alle de film, som man har lyst til. Der er over 400 film at vælge imellem, og heldigvis også masse af julefilm. 


Se film med Vitello, som vil købe en vidunderlig julegave til sin mor eller hold juleaften med Hunden Ib. I kan også se den kendte film med Snemanden har fået en efterfølger i Snemanden og snehunden og mange mange flere. 

Vitello køber en vidunderlig julegave

Hold jul sammen med Vitello. Det er snart jul, og Vitello er bekymret for, om det kun artige børn, som får julegaver. Vitello vil gerne have, at mor synes han er artig, så hun køber en masse gaver til ham. Derfor går Vitello på jagt efter en vidunderlig julegave til mor.
Se 'Vitello køber en vidunderlige julegave' på Børnebiffen.dk

Hunden Ib - Ib holder lillejuleaften

Det er blevet lillejuleaften. Hunden Ib og Mus fejrer det med gaver til hinanden. Små gaver. Så de glæder sig til store juleaften – til de store gaver.
Se 'Ib holder lillejuleaften' på børnebiffen.dk

Josefines bondegård - 7. Jul på gården

Tag med på besøg hos skønne Josefine. Det er snart jul, og den frække drillenisse Soffi laver ballade om natten. Josefine gør klar til julen ved at bage julekager og skrive ønskeseddel, men selvom det snart er jul, er der stadig en masse andet at gøre på gården. Familien skal udvide bestanden med nuttede tyrekalve, som skal slagtes og blive til lækre bøffer, når de er blevet store nok. Og så er der kommet nye, små kyllinger på gården.
Se 'Josefines bondegård - 7. jul på gården' på børnebiffen.dk

Rita og Krokodille: Jul

Det dufter af jul, når Rita og Boris bager brunkager. De fortæller Krokodille alt om Julemanden. Han kommer med gaver til alle børn, rige og fattige, store og små. Man skal bare tro på ham og så være artig, selvfølgelig. Boris siger at Julemanden ikke giver gaver til Krokodiller. Men man skal ikke lytte til alt, hvad folk siger.
Se 'Rita og Krokokodille' på børnebiffen.dk

Snemanden

Ingen jul uden filmen om drengen og snemanden. En lille dreng opdager til sin forundring, at den snemand, han har bygget i sin baghave på magisk vis bliver levende. Det bliver en smuk, eventyrlig nat med sjove påfund og leg i vinterlandskabet.
Se 'Snemanden' på børnebiffen.dk

Snemanden og snehunden

En lille dreng får sit livs julegave, da den snemand og snehund, han har bygget i sin baghave, bliver vakt til live. Sammen tager de på eventyr i vinterlandskabet og når helt til snemandstræf på Nordpolen, hvor de endda møder Julemanden. Men kan magien vare ved til morgenstunden?
Se Snemanden og snehunden på børnebiffen.dk
 

Materialer