En lykkelig tegning
En lykkelig tegning

Bliv en del af børnenes lykkeudstilling

29.01.20
Send din tegning af lykken til os, og du bliver del af vores lykkeudstilling.

Vi har sat os for at blive klogere på lykken i februar måned. På børnebiblioteket i Asnæs og Nykøbing sætter vi derfor en lykkeudstilling op med tegninger af lykken, som børn ser den. Udstillingen kan ses fra d. 24. februar til d. 29. februar.

Kan man se den, kan man smage den, lugter den eller kan den høres? Har man den inde i kroppen, eller sidder den et helt andet sted? Tag en snak om lykken og tegn dit eget lykkebillede.

Send din tegning ind til lykkeudstillingen
Vi vil meget gerne modtage bidrag til udstillingen. Alle tegninger, vi modtager, bliver en del af børnenes lykkeudstilling. Indsend din tegning senest d. 20.02.

Du kan sende din tegning eller et billede af din tegning til os på bornebib@odsherred.dk eller tagge din tegning på Instagram med #børneboklykken.

Udover udstillingen har vi også en skærm og en hjemmeside, hvor vi viser billeder af tegningerne. Vil du også have din tegning med på bibliotekets skærm eller hjemmeside, skal du tegne på skabelonen, som du finder under artiklen her. Den udfyldte skabelon skal du aflevere på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing. Du kan se de flotte tegninger på denne hjemmeside i udstillingsperioden.

Lykken er ...
I februar måned stiller vi skarpt på lykken og spørger, hvad lykken er? Den er stor og bred og svær at sætte på formel. Det kan være det der korte øjeblik af lykke, den sanselige lykke, når du hører, smager eller ser noget særligt dejligt. Eller den brede lykke, den lykke du oplever, fordi du er tilfreds i dit liv, fordi du har gode venner, familie og et godt arbejde.

Vi inviterer forfattere, musikere, professorer og livskunstnere til at gøre os klogere på lykken. Vi vil diskutere og holde et spejl op, der kan vække til eftertanke og refleksion. Vi ”ryster posen”, skaber nye tanker om det gode liv og får forhåbentligt lykken lidt tættere på os alle sammen.