ÆlleBælleMAJfortælle: En læsefestival for de mindste!

Af Anna
28.04.22
I uge 20 afholder BOK en læsefestival for 0-3-årige børn, deres familier og dagtilbud. Vi kalder den ÆllebælleMAJfortælle.

Festivalens omdrejningspunkt er højtlæsning, fortællinger, rim, remser, sange, billedbøger og lydbøger. Det er en god vej til ro, koncentration og fællesskab, og fortællingerne er med til at give vores børn et vindue til verdener, de både kan lære af og spejle sig i. Og så er det hyggeligt.

Glæd jer til en hel uge med en bred vifte af litteraturarrangementer, workshop for fagfolk, højtlæsning, teater og meget mere. Se programmet i PDf nedenfor. 

ÆllebælleMAJfortælle er en del af det kulturregionale samarbejde VestLÆSland. Her samarbejder BOK med andre biblioteker i Midt – og Vestsjælland, om at sætte fokus på litteraturen for børn og unge og om at afholde ÆllebælleMAJfortælle, hvert år i maj.

Gennem projektet er BOK med til både at forme og udføre et vigtigt fokus på litteratur for børn og unge.

OBS! Er du i mødre/fædregruppe, hjemmepasser, dagplejer, vuggestue eller lignende så tilmeld jer gerne vores åbent hus arrangementer. Se programmet vedhæftet nedenfor. Tilmelding til bornbib@odsherred.dk 

I år får de 0-3 årige børn billedbogen "Ti små tæer på tur". Klik her for at få den oplæst, samt lytte til den tilhørende sang.