Forfatterskolen går i gang igen den 13. september

Af Erla
17.08.17
Brænder du for at skrive - og har du en forfatter gemt i maven?
Vil du lære, hvordan man bygger en historie op, skriver levende karakterer og gør dit sprog skarpere? Og vil du have udgivet en tekst i en rigtig bog?
 
Forfatterskolen for Unge i Odsherred er et forløb til de 12-18-årige, der gerne vil bruge nogle timer om ugen på at blive bedre til at skrive. Vi skal lave masser af sjove skriveøvelser, men vi skal også lære om de mere tekniske ting ved at være forfatter, for eksempel plotarbejde og redigering. Vi skal snakke om sprog og om hvordan man får idéer.
 
Forfatterskoleforløbet afsluttes med, at alle eleverne får udgivet en tekst i en fælles bog i foråret 2018. 
 
 
Om undervisningen
Nanna Foss (f. 1985) er fast underviser på Forfatterskolen for Unge i Odsherred. Hun har udgivet flere noveller og de to (snart tre) første bind i den anmelderroste SPEKTRUM-serie. Hun er tidligere elev på Forfatterskolen for Børnelitteratur i København og desuden medlem af foreningen Håbefulde Unge Forfattere. Læs mere på www.nannafoss.dk
 
Der vil desuden komme en hemmelig og spændende GÆSTELÆRER i løbet af 2017/18-sæsonen. 
 
Praktiske informationer & tilmelding
Undervisningen foregår på Nykøbing Bibliotek onsdage 18.00 - 20.00. Vi starter onsdag d. 13. september.
 
Egenbetaling for hele sæson 2017/18 er 600 kr. Bestil plads på holdet her. Holdet har et begrænset antal pladser.
 
Eleverne skal selv medbringe computer/tablet og evt. strømstik. Biblioteket sørger for snacks – men husk at spise aftensmad hjemmefra. 
 
 
Om Forfatterskolen for Unge
Midt- og Vestsjælland har i alt seks forfatterskoler for unge mellem 12 og 18 år. I Odsherred, Kalundborg, Roskilde, Ringsted, Holbæk og Slagelse/Korsør kan du blive undervist af professionelle forfattere hver uge.
Forfatterskolen for Unge er støttet af Statens Kunstfond og Kulturregion Midt- og Vestsjælland.
Forfatterskolen er opstået i et samarbejde mellem de otte kommuners biblioteker og kulturcentre og udspringer af regionens første forfatterskole i Odsherred. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektleder Anne-Marie Donslund på anmdo@odsherred.dk eller 61 15 36 76.