Vandrende Læsekreds

Vandrende Læsekreds er din nye mulighed for at kombinere frisk luft, motion og læseoplevelser i hyggeligt samvær.

I samarbejde med bl.a. Nykøbing Sjælland Stavgangsklub inviterer vi til Vandrende Læsekreds i foråret 2020. Læsekredsen er fyldt op dette forår.

I den Vandrende Læsekreds mødes i Pakhuset til en lyn-booktalk, hvor dagens vært giver en hurtig introduktion til dagens bog og lægger op til diskussion. Diskussionen foregår ikke i Pakhuset, men på en planlagt vandretur på en times tid. Deltagerne bliver sendt afsted med en partner og en lille samtalemenu, der er fyldt med samtaleemner og vigtige temaer i dagens bog. Du kan gå med eller uden stave – og har du lyst til at prøve stavene af, har vi nogle, du kan låne. Når vandreturen er slut, mødes vi igen i Pakhuset til en kop kaffe, et stykke brød og en opfølgning på dagens bog. Teksten til næste gang udleveres.

Hold hjernen frisk

Hold hjernen frisk

Vandrende Læsekreds er en del af projektet Hold Hjernen Frisk, der er finansieret af Nordea Fonden. Hold Hjernen Frisk har til formål at inspirere seniorer på vej på pension til at holde sig i gang med fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær.