Vandrende Læsekreds

Vandrende Læsekreds er din mulighed for at kombinere frisk luft, motion og læseoplevelser i hyggeligt samvær.

Til foråret 2022 starter Odsherred Bibliotek som en del af projektet "Hold hjernen frisk" en ny Vandrende Læsekreds. Læsekredsen henvender sig særligt til dig, som er ny i Odsherred.

Elsker du litteratur, er du ny i Odsherred eller har du lyst til at blive en del af et socialt fællesskab og lære din kommune bedre at kende? Så er det måske noget for dig at være med i vores næste Vandrende Læsekreds.

Læsekredsen mødes over 7 tirsdage og læser til hver gang en ny bog. Vi starter mødet med en kop kaffe og en kort introduktion til bogen, og herefter går vi afsted to og to (vi bytter makkere fra gang til gang) med en vandrerute og en samtalemenu, der lægger op til en god snak om bogen.

Efter gåturen, som er på mellem tre og fire kilometer, mødes vi og spiser en sandwich og samler op på gåturenes bogsnak. Vi tager udgangspunkt i forskellige destinationer rundt om i Odsherred, hver gang med base i vores lokale biblioteksfilialer (Odden, Nykøbing, Egebjerg, Vig, Rørvig, Asnæs og Hørve).

Hvis du ikke selv har mulighed for transport til dagens lokation, prøver vi at arrangere fælleskørsel.

Det er gratis at deltage. Tilmelding kan ske på mail på ara@odsherred.dk

Datoer

  • 17. maj
  • 7. juni
  • 28. juni
  • 16. august
  • 6. september
  • 27. september
  • 18. oktober

Alle dage fra 10-13. 

 

Projektet er en del af kampagnen ”Hold hjernen frisk" som er støttet af Nordea Fonden. 

Hold hjernen frisk

Hold hjernen frisk

Vandrende Læsekreds er en del af projektet Hold Hjernen Frisk, der er finansieret af Nordea Fonden. Hold Hjernen Frisk har til formål at inspirere seniorer på vej på pension til at holde sig i gang med fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær.