Kulturhusfrivillig

Odsherred Bibliotek og Kulturhuse har mange engagerede mennesker, der er med til at hjælpe ved arrangementer, udstillinger m.m.

Typiske opgaver er:

  • Hjælpe til ved arrangementer f.eks. pasning af bar, opvask, oprydning, entre. 
  • Kustode i Pakhusgalleriet. 
  • Distribution af plakater og foldere
  • Planlægning og afholdelse af nye typer  arrangementer

Vi afholder jævnligt møder om kommende aktiviteter, dagligdagen i Pakhuset  og meget andet. Vi er altid interesseret i ideer til forberedninger og nye aktiviteter. Kom og vær med!

Der er flest frivilligopgaver i Pakhuset, men vi kan altid bruge en hjælpende hånd i fx Aksen og på Rørvig Sommermarked. 

Har du lyst til at være en af vores frivillige og være med til at støtte op omkring kulturen i Odsherred, kan du kontakte kulturformidler Bente Nørhede og på tlf: 59 66 50 52.

Der er andre grupper af frivillige i BOK. Er du interesseret i at arbejde med litteratur og læsning er Læsehæren måske noget for dig. Kontakt kulturformidler Mette Mathiesen og hør mere. Hvis Odsherred Lokalhistorie interesserer dig kan du kontakte bibliotekar Jens Hjort Hansen

PS! Som frivillig kommer du med til en årlig fest med hele BOK´s personale og du har gratis adgang til mange af vores arrangementer.