Børnebiffen

Adgang
Fri adgang
Børnebiffen.dk er et bibliotekstilbud til de yngste og deres forældre. Indholdet er skræddersyet til de 3-7 årige, og alle danske folkebibliotekers brugere har adgang hertil.

Portalen Børnebiffen.dk er fyldt med flotte og stemningsfulde billeder fra de mange spændende film og er enkel og inspirerende for børnene at klikke rundt på – alene eller sammen med en voksen.

Børnebiffen.dk rummer næsten 400 titler, og alle film er valgt ud fra et princip om, at de skal være i øjenhøjde med børnene og passe til deres alder. Filmene må også gerne give det velkendte et twist og vække til eftertanke. Også hos resten af familien.

Filmene er af høj kunstnerisk kvalitet og kommer fra Danmark og mange andre lande, som fx Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea.

Filmene er nøje udvalgt over en årrække af Det Danske Filminstitut og rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger. Ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum.

Ligesom på Filmstriben skal brugerne gå ind på sitet via deres bibliotekslogin. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se på Børnebiffen.dk.

Sådan gør du

  • Klik ind på Børnebiffen
  • Vælg en film og tryk på play-ikonet.
  • Log ind med dit bibliotekslogin og vælg ”Vesthimmerlands Kommune” under "Vælg bibliotek".
  • Bekræft dit lån ved at klikke ”Fortsæt”.