Arrangementer
-
Foredrag
Smagens rolle i den grønne omstilling
Professor emeritus i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation Ole G. Mouritsen giver konkrete forslag og lette opskrifter, der fremhæver de grønne råvarer smag.Pakhuset Nykøbing Sjælland
50 DKK
-
Foredrag
Det danske måltids kulturhistorie
Museumsinspektør og madhistoriker Bettina Buhl, der blandt andet har været køkkenhistorisk konsulent på Tv-serien Badehotellet, fortæller om det danske måltid i 15.000 årAksen i Asnæs
75 DKK
-
Foredrag
Litteratur som medicin ved Rachel Röst
Forfatter Rachel Röst fortæller om litteraturens helende kraft og deler sin rejse fra at være et omsorgssvigtet barn til en voksen, der har fundet trøst i bøger onsdag den 7. maj i Pakhuset.Pakhuset Nykøbing Sjælland
50 DKK
-
Foredrag
Kan kål og kikærter klare klimakrisen?
Professor i sociologi og klimarådets ekspert i forbrugeradfærd Bente Halkier fortæller om fødevarernes sociologi og hvad der motiverer ændringer i forbrugeradfærd.Aksen i Asnæs
50 DKK