Om dette arrangement

Tid
12:00 - 16:00
Pris
0 Kr
Bibliotek
Tickets
Billetsalg lukket
Udstilling

NATUREALITY

26.05.18 - 23.06.18
PakhusGalleriet og kunstnerne Anne Maria Udsen og Bodil Brems inviterer til udstillingen Natureality d. 26. maj til 23. juni. Udstillingen viser stemningsfulde, ubestemmelige, foruroligende, poetiske og fascinerende landskaber.

Bodil Brems og Anne Maria Udsen arbejder med forskellige former for virkelighedsskildringer, som sættes i scene på en nytænkende og æstetisk måde. Ofte er det landskaber med fravær af mennesker, hvor der hviler en underfundig stemning, og hvor virkeligheden skriver sig ind i det uvisse. Andre gange er det naturens objekter, der udsættes for manipulation, så det skræmmende og skønne vokser sammen til en enhed. Der er tale om genkendelige realistiske motiver, hvor kunstnerne benytter elementer af stilisering og fragmentering for at opnå nye erkendelser. Brems og Udsen ønsker med udstillingen at tale til betragterens forestillingsevne og udfordre vores forventninger til maleriet.

Udstillingen blev åbnet af kulturudvalgsformand Gitte Hededam og kan ses frem d. 23. juni 2018.

Bodil Brems
Der vises værker fra serien international nationalromanik, komprimeret og fra Guldalder, komprimeret. Serierne handler om bevidsthedens indflydelse på perceptionen af virkeligheden. I det post-nationale og post-kristne Europa, formindskes landenes suverænitet og værdigrundlaget forandres. En nationalfølelse udfra et enkelt folks sprog og kultur er uantagelig. Koncepterne er skabt til Europati – Det lykkelige Europa 2017 og til Bedlam, normalitet og andre tvangstanker.

Anne Maria Udsen
Der vises malerier fra serien Natures breath og Florale kompositoner med naturen som omdrejningspunkt. Serien Genesis søger at skabe dialog og rejse spørgsmål til anvendelse af genteknologi. Nye værker vises fra serien Residuum – something remaining, hvor Udsen maler efterladenskaberne efter billen, når det dør og opskalerer et stykke af naturen, der normalt ikke fanger vores opmærksomhed.

Galleriets åbningstider
Man-tors kl. 12-16
Fre-lør kl. 11-15
Søndag lukket