Folkekøkken i Pakhuset
Folkekøkken i Pakhuset

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Torsdag i Pakhuset

Folkekøkken og Din Torsdag i Pakhuset med FatFour

07.10.21
Vi åbner dørene til Folkekøkken kl. 17, og efter spisning er der musikalsk underholdning med FatFour.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for Torsdag i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sam­men og hygge sig.
Maden bliver leveret af Lokalkompagniet, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret.
Vi åbner døren kl. 17 og sælger madbilletter til 65 kroner efter "først til mølle princippet". Aftenens menu findes på odsbib.dk.
Efter maden fortsætter aftenen med forskellig underhold­ning.

Om FatFour

FatFour er professionelle musikere med 3-stemmig sang og et iørefaldende repertoire med masser af ”tråd”. Et levende indslag der gør aftenen til noget særligt.

  • Henning Olsen (guitar, vokal), var med til at starte Rubber Band og er aldrig blevet træt af Beatles. Udover selv at optræde, var Henning med til at skrive flere af Rugsted/Kreutzfeldts største hits. 
  • Finn Gustafsson (guitar) kan få de fleste til at spidse ører. Det var ikke tilfældigt han blev en legende med Rugsted & Kreutzfeldt, Kasper Winding, Anne Linnet og et væld af andre stjerner. Finn ringer man til, når der skal leveres en særlig indsats på guitaren. 
  • Steen Rønne (bas og vokal) har spillet i utallige sammenhænge og i Fat Four er vokalen også blevet en vigtig del. 
  • Freddie Valgaard (trommer og vokal) har også spillet i mange bands, blandt andet med Poul Halberg. Freddie synger lead på mange numre, men lægger ofte også vokalen sammen med Henning, for at opnå den helt rigtige sound.