Palle Mikkelborg med trompet

Om dette arrangement

Tid
15:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musikakademiet

Palle Mikkelborg

23.04.22
Mød Palle Mikkelborg til Musikakademiet i Pakhuset.

Palle Mikkelborg tager sin trompet med, ved sin side har han hustruen Helen Davies med på harpe, og sammen spiller de musik i starten og slutningen af foredraget.
Mellem musikken fortæller Mikkelborg om sit liv og virke som musiker, hele tiden med en sky af ”Aura” svævende henover fortællingerne.
Palle Mikkelborg skrev konceptalbummet ”Aura” som en hyldest til den amerikanske trompetist Miles Davis i anledning af, at Davis skulle modtage Leonie Sonnings Musikpris i 1984. Albummet er siden blevet optaget på Kulturministeriets kulturkanon. Alt dette og meget mere kan du høre om, når Palle Mikkelborg gæster Musikakademiet.

Foto: Svend Withfelt

Om Musikakademiet 

Musik er en stor del af både BOK og resten af kulturlivet i Odsherred. I vores program finder du både koncerter, jazz og klassisk musik.

Med Musikakademiet føjer vi nye dimensioner til disse oplevelser. Vi inviterer musikere og folk fra musikkens verden forbi til musikalske foredrag, som skal gøre os klogere på genrer, toner og anekdoter fra den branche, som de lever og ånder for.

 

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.