Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
175 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musik

UDSOLGT // Back to back

11.06.21
Siden gendannelsen har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, turneret landet rundt og optrådt med deres band og store bagkatalog.

Med deres albumdebut ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, Som De Andre Gør, ”Jeg Holder Fast”, ”En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenesternes spillelister og er sange, der stadig betyder noget for danskerne

2017 blev markeret med en 30 års jubilæumstour, hvor et begejstret publikum tog imod bandet med åbne arme. Back to Back læner sig ikke tilbage og nyde succesen, men glæder sig til at vise i 2021, at de stadig har samme spilleglæde, er nærværende og levende som altid, med et show og sange, der altid er garant for en god omgang sing-a-long.

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan følge dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand, værnemidler og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor mundbind eller visir samt gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.