Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
175 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Musik

UDSAT - ny dato kommer snarest - Marie Carmen Koppel

29.05.20
En oplevelse – Danmarks soul dronning.

Ny dato: 29. maj 2020.

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år turneret danmark tyndt. Hun har udgivet 8 albums i eget navn senest albummet ”Honestly”.

Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.
Den 1/11 2019 udkommer Marie Carmen Koppel nye julealbum med titlen ”When you wish upon a star”. Med hendes store gospel og soul stemme har hun givet de store klassikere som bl.a ”Silent night” ny sjæl.

Hun har placeret sig i dansk musikliv som Danmarks soul dronning med en stemme, der ofte bliver sammenlignet med Whitney Houstons. Marie Carmen Koppels største glæde er at synge live med sit band og hun sætter sit helt særegne præg på nogle af de sange, der betyder mest for hende og som har fulgt hende igennem mere end 15 år. Det er sange som ligger perfekt for hendes store stemme bl.a Simon & Garfunkels ”Bridge over troubled water” og Carol Kings ”You´ve got a friend” . Marie elsker at blande sine yndlingssange med sine egne meget personlige sange. Maries egne sange tager altid udgangspunkt i hendes eget liv. Som da hun på hendes forrige album ”Heal my wounded heart” skrev sange som åbent og ærligt beskriver Maries kamp igennem alvorlig sygdom. Om at komme ud på den anden side efter næsten at have mistet livet. Men også sange om kærlighed, sorg og smerte med en snert af melankoli sniger sig ind i Marie univers af Gospel, soul og R&B, og får de små nakkehår til at rejse sig. Man går aldrig uberørt fra en koncert med Marie Carmen Koppel.

Med sig har hun:

Steen Rasmussen (Lis Sørensen, Danseorkestret M.fl): Keys

Dan Rasmussen (johnny Logan, breeze of gospel m.fl): bas

Marco Diallo (Djåmes braun, Wafande, M.fl): trommer

Anders Koppel (Bazaar, Mfl.): Hammond Orgel

”Marie Carmen Koppel er efter min mening en af Danmarks bedste sangerinder. Hun har en stemme og besidder en musikalitet, som er af international kaliber.... nye numre fra egen have (dyrket i et samarbejde med Steen Rasmussen) og ”gamle r&b- og folk-rock-standards” som Paul Simons Bridge Over Troubled Water, Carole Kings You’ve Got a Friend og Wyclef Jean & Jerry Duplessis My Love Is Your Love. I Marie Carmen Koppels favntag swinger og ruller især sidstnævnte. Hun tager nummeret i besiddelse, tilfører det en altomsluttende varme og forvandler og fortætter dets sjæl”

- Ivan Rod / GAFFA 2017.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.