Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
190 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musik

Musikforeningen Drauget afholder koncert i Aksen

17.01.20
Juncker i Aksen

I 2020 er det 25 år siden at Juncker første gang fik spillet en af sine sange i radioen. Det var en torsdag eftermiddag på P3 anført af Alex Nyborg Madsen. Dengang hed bandet Bloom og sangen hed Timebomb.

 

Som solist blev Junckers gennembrudssingle ’Mogens og Karen’. Senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ til TV-serien ’Mod fjerne kyster’.
Nu er Juncker aktuel som sanger og komponist til efterfølgeren til TV-serien: Denne gang med sangen ’Wallenberg’, om båden af samme navn, og til serien ’Kurs mod Nord’.
Samtidig har Juncker, som mangeårig beboer i Brønshøj og lokal fodboldfan på opfordring, skrevet en hyldestsang til Brønshøj Boldklub ifm. deres 100-års jubilæum: 'Udover Brønshøj' - En lokal nationalmelodi!

 

Junckers mest personlige og verdensanskuende album til dato udkom i 2018: 'GLOBUS NV'.
Singlen ’Sidste Nat På Fabrikken’ blev efterfulgt af 'Det Er Lige Meget', 'Som Det Er Lige Nu' og 'Donegall Road' og de bliver alle afspillet flittigt på DR Radio.
Albummet blev modtaget med 5 stjerner i bl.a. GAFFA og med ordene: 'På GLOBUS NV drager Juncker ud i verden og vender altid hjem i sangene, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve på hans vel nok mest helstøbte album’.

 

Juncker er genkendelig - aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed samt catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.

Billetter og info: www.drauget.dk