Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musik

Lovebirds - Black Swingers og Playband spiller op til Fredagshygge i Aksen

02.10.20
HUSKER DU MUSIKKEN I HØVE SKOV I 70’ERNE OG 80’ERNE

Vi genskaber stemningen fra Høve Skov der var hele Odsherreds egnens store forlystelsessted med musik, dans og bægerklang hver weekend i flere årtier. For mange var det stedet, hvor man mødte den første kærlighed, fik det første kys, den første akavede dans og den sorgløse ungdom og mon ikke mange har knyttet kontakter for resten af livet.

 

Vi har fra mange sider fået opfordringer til at lave en aften, hvor man kunne genkalde den gode stemning fra det store underholdnings tempel. En sidegevinst er, at man kan “risikere” at møde gamle venner fra tiden - og det er jo ikke det værste, der kan ske.

 

Det er lykkedes os at samle 3 af de gamle bands fra 70-80’erne til en festlig aften, hvor de vil spille en hel stribe af de mange gode sange, der gennem årene har fyldt dansegulvet i Høve Skov og mon ikke de krydrer aftenen med lidt “røverhistorier” fra de glade dage.

 

Så kom til en festlig aften i Aksen i Asnæs - hvor nostalgien og livsglæden er i højsædet.

 

Desværre må vi ikke danse på grund af Covid-19 men vi må sidde, lytte og nyde den gode musik.

 

 

VIGTIGT: På grund af restriktioner i forbindelse med COVID-19 er der indtil videre pladsbegrænsninger på alle BOK’s arrangementer.

Derfor bedes man bestille en billet på odsbib.dk eller hos vores bibliotekarer og informationsmedarbejdere. Det gælder også for arrangementer med fri entré.

Tags