Om dette arrangement

Tid
15:00
Pris
175 Kr
Bibliotek
Musik

Koncert med Santa Cruz

23.09.18
Santa Cruz har været kendt og elsket blandt publikum i mange, mange år. Nu har du muligheden for at opleve det legendariske band til en koncert i Pakhuset.

Santa Cruz er et dansk orkester, som har spillet sammen i mere end 30 år. Santa Cruz består af Poul Halberg (guitar), Frans Bak (keys), Bo Stief (bas), Alex Riel (trommer) og Hans Ulrik (sax). Alle er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat et kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år.

Bandet bliver ved med at mødes og udfordre hinanden i deres egen unikke udgave af fusionsmusikken. Hver musiker bidrager med det, de er bedst til indenfor jazz og rock – det bliver kombineret med gode melodier og fantastiske soloer. De er musikalske legekammerater i et univers af rock, jazz og det indimellem. Enhver, der har oplevet en livekoncert med bandet, vil ikke være tvivl om, at de elsker det!

Santa Cruz har udgivet 4 anmelderroste albums siden deres debut i 1985. Senest har Alex Riel modtaget den ærefulde Ken Gudman Pris. I den forbindelse blev Santa Cruz gendannet for at hylde deres bandmedlem. Det gav orkestret en ny energi og en kæmpe lyst til at spille koncerter igen. Både for at præsentere de bedste af deres tidligere numre og for at mærke musikken vokse og udvikle sig sammen med publikum.

 

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.