Nice Guys
Nice Guys

Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
250 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Musik

Beatles efter Beatles - tre koncertforedrag

04.02.20 - 17.03.20
Køb en samlet billet til alle tre Beatles koncerter til en god pris.

Nice Guys fortæller om og spiller musik af Beatles’ tre hovedkomponister: Paul McCartney, George Harrison og John Lennon. I løbet af tre koncertforedrag kan publikum følge hver af de tre beatlers respektive udviklinger i tiden efter Beatles.

De tre musikere havde i tiden efter Beatles deres egne store solokarrierer – de udviklede sig i forskellige retninger, men alle tre havde store hits med deres musik. Nice Guys gennemgår deres musikalske udvikling, sætter den i perspektiv i forhold til deres personlige udvikling og diskuterer bl.a. forholdet til de tidligere bedste venner i Beatles.

Nice Guys er et af Danmarks førende orkestre med Beatles som speciale. Alle sangene bliver selvfølgelig spillet live, og kan du teksten, er det bare om at synge med. Bandet består af John Larsen, sang, guitar og keyboard. Niels Bugge, sang og guitar. Jørgen Høj Nielsen, bas. Og Christian Brandt, trommer og sang.

04.02 Koncertforedrag om og med Paul McCartneys musik
I det første koncertforedrag er der fokus på Paul McCartney, som stadig spiller stadionkoncerter til fansenes store begejstring. Nice Guys fortæller om og spiller nogle af Paul McCartneys store hits fra hans solokarriere, bl.a. “Ebony And Ivory”, “Band On The Run” og “Live And Let Die”.
Køb billet til dette koncertforedrag for kr. 100.

25.02 Hør om og hør sange fra George Harrisons musikalske univers
I det andet foredrag er der fokus på George Harrison, som døde af cancer i 2001. Nice Guys fortæller om og spiller nogle af George Harrisons store hits fra hans solokarriere, bl.a. “All Things Must Pass”, “My Sweet Lord” og “All Those Years Ago”.
​​​​​​​Køb billet til dette koncertforedrag for kr. 100.

17.03 En aften med John Lennons ikoniske sange i ord og musik
I det tredje foredrag er der fokus på John Lennon, som blev myrdet i 1980. Nice Guys fortæller om og spiller nogle af John Lennons store hits fra hans korte solokarriere, bl.a. “Give Peace A Chance”, “Jealous Guy” og “Imagine”.
Køb billet til dette koncertforedrag for kr. 100.