Nice Guys
Nice Guys

Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
100 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musik

Beatles efter Beatles - del 3

20.10.20
OBS! Havde du købt billet til dette arrangement i foråret, gælder den stadig. En aften med John Lennons ikoniske sange i ord og musik.

I løbet af tre koncertforedrag vil bandet Nice Guys fortælle om Beatles’ tre komponisters, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, respektive udviklinger i tiden efter Beatles.

I det tredie foredrag er der fokus på John Lennon, som blev myrdet i 1980. Nice Guys vil fortælle om og spille nogle af John Lennons store hits fra hans korte solokarriere bl.a. “Give Peace A Chance”, “Jealous Guy” og “Imagine”.

Nice Guys vil gennemgå John Lennons musikalske udvikling og sætte den i perspektiv i forhold til hans personlige udvikling og bl.a. diskutere forholdet til de tidligere bedste venner i Beatles.

 Nice Guys spiller selvfølgelig alle sangene live, og kan man sangene, er det bare med at synge med.

De tre hovedkomponister i Beatles, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, havde i tiden efter Beatles deres egne store solokarrierer. De udviklede sig i forskellige retninger, men alle tre havde store hits med deres musik. 

Nice Guys er et af Danmarks førende orkestre med Beatles som speciale. Bandet består af  John Larsen, sang, guitar og keyboard; Niels Bugge, sang og guitar; Jørgen Høj Nielsen, bas og Christian Brandt, trommer og sang.