Christina Von Bülow

Om dette arrangement

Tid
15:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musik

AFLYST // Nykøbing/Rørvig Jazzfestival: Christina Von Bülow Kvartet

30.12.21
Christina Von Bülow har tre dygtige musikere med sig på scenen til denne koncert i Pakhuset, som også markerer afslutningen på vinterudgaven af Nykøbing/Rørvig Jazzfestival.

Christina von Bülow har længe været en af de helt store saxofonister på den danske jazzscene med sit swingende og melodiske spil på altsaxen. Nu kommer næste generation af Von Bülow swingende ind i rampelyset, idet Pelle von Bülow på sin lækre jazzguitar til denne koncert er med til at levere jazz af højeste klasse.

Derudover kommer den forrygende unge bassist Mathias Petri og den dybt erfarne trommeslager Frands Rifbjerg med til denne afslutning på Vinterudgaven af Nykøbing/Rørvig Jazzfestival.

Denne kvartet har gennem de sidste år ved mange lejligheder været et højst skattet indslag på spillestederne - blandt andet med med baggrund i Christina von Bûlows  lyriske spil og dybe forståelse for og kærlighed til musikken, der igennem årene har ramt mangt et hjerte. Den samme begejstring for musikken har Pelle taget til sig, og har i de seneste år sat sit præg på den danske jazzscene som en både fremragende solist og stærk akkompagnatør.  Og så spiller Frands Rifbjerg og Mathias Petri i rytmegruppen en afgørende rolle for hele kvartettens aflevering af musikken.

Sådan bestiller du billet

Billetter til alle festivalens koncerter finder du på billetto.dk. Prisen for alle koncerter er 75 kr. 

 

Foto: Malin Annie Jansson

 

Arrangementet er aflyst på grund af COVID-19 restriktioner.