Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Lørdagsjazz

Snorre Kirk & Stephen Riley

03.07.21
Tangerine Rhapsody med Snorre Kirk og Stephen Riley.

Med et stjernespækket orkester bestående af personlige og karakteristiske solister, og med et originalt repertoire hvor spilleglæde og nærvær er i højsædet, har trommeslageren og komponisten Snorre Kirk på rekordtid formået at gøre sit orkester til et af de mest efterspurgte i Danmark såvel som internationalt, på tværs af flere generationer af jazzlyttere. Med det prisvindende og kritikerroste debutalbum Blues Modernism fra 2012, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder, og med de efterfølgende udgivelser Europa, Drummer & Composer og BEAT, blev der banet vej for et internationalt gennembrud, med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler i Europa, USA og Asien.
Den amerikanske tenorsaxofonist Stephen Riley, har sin unge alder til trods allerede gjort sig tydeligt bemærket på den internationale jazzscene, efter at han som kun 17-årig kom med i både Harry Connick og Ray Charles' orkestre, og efterfølgende har turneret og indspillet med nogle af jazzens allerstørste stjerner som Wynton Marsalis, Norah Jones og Marcus Roberts. Med en sublim, silkeblød lyd og et usædvanlig musikalsk overskud, der er helt fritaget for clichéer, er Riley af et utal anmeldere, musikere og jazzconnoisseurer blevet spået til at blive en af tenorsaxofonens helt store stilskabere i de kommende år.I efteråret 2019 udkom Snorre Kirks femte album, Tangerine Rhapsody, der med sin eklektiske blanding af eksotiske rytmer og farverige kompositioner, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse og personlige projekt til dags dato.

Snorre Kirk, the joy of classic jazz ” Le Monde (FR)
“..impossible to resist..as good, or even better, than the American orchestras playing this
timeless music today” JazzMagazine (FR)
“..an ‘Ellington great-grandson…refined, elegant and mightily swinging” JazzThing (DE)
“ ..vitterligt lidt af et scoop..” **** Politiken (DK)
"..en fullträff! Köp den här plattan.” ***** Orkesterjournalen (SE)

Line up:

STEPHEN RILEY (TS) |

SNORRE KIRK (DR) |

MAGNUS HJORTH (P)

| ANDERS FJELDSTED (B)

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.

 

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan føle dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.  

 

 

Tags