Nulle og Emil de Waal

Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90
Bibliotek
Target
For alle
Lørdagsjazz

Nulle og Emil de Waal

25.06.22
Oplev Emil de Waal og Elith ”Nulle” Nykjær i selskab med Dan Hemmer og Gustaf Ljunggren, når de spiller musikken fra deres nye album ”Vente”.

Koncerten afholdes inden for i Pakhuset. 

”Vente” er det sjette album fra trommeslageren Emil de Waal, klarinettisten Elith ”Nulle” Nykjær, multimusikeren Gustaf Ljunggren og hammondorganisten Dan Hemmer. Albummet er præget af gruppens frie tilgang til musikken, hvor de blander deres egne kompositioner med nøje udvalgte jazzstandarder, der giver en nostalgisk og tidløs stemning.

Om musikerne

Emil de Waal har spillet trommer med en kongerække af navne i dansk rock-, pop- og jazzmusik – lige fra Bagdad Dagblad over Maluba Orchestra til hans nuværende band Kalaha, der blander elektronisk musik med inspiration fra jazz og afrikansk musik.

Elith ”Nulle” Nykjær er en levende legende på 84 år i dansk jazz. Han begyndte som selvlært musiker i Cap Horn i Nyhavn i begyndelsen af 60’erne og har siden, samtidig med en lang karriere som skuespiller, forfatter, musiker og komponist i DR, spillet i utallige sammenhænge. Nu kan de to opleves sammen til Lørdagsjazz i Pakhuset.