Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90 Kr
Lokalitet
Pakhustorvet
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sjælland
Arrangører
Pakhuset Kulturhus, Nykøbing/Rørvig Jazzfestival
Target
For alle
Lørdagsjazz

Niclas Knudsen Trio

08.08.20
Niclas Knudsen Trio – Go North i Pakhuset

Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Adam Nussbaum, John Tchicai, David Liebman, Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones.

Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 14 år.

Niclas seneste CD projekt ”Niclas Knudsen – Guitar Inferno” modtog i december 2016 en DMA for ”Årets bedste World Track” med nummeret ”Niafunke”.

Denne nye trio tager udgangspunkt i jazzen, men bevæger sig nordpå i sin søgen efter nye musikalske jagtmarker.Undervejs dukker reminiscenser af gamle folkeviser, hymner og ballader op og leder musikken hen til noget man kunne kalde den nordiske blues. Historier om fortidens trængsler, længsler og glæder blander sig med jazzens frie toner og en på en gang ny og meget gammel musik søger ud i rummet.

Repertoiret er nye numre fra Knudsens hånd blandet med gamle nordiske folkeviser i nye former.

 

Trioen er:

Niclas Knudsen Guitar

Anders Christensen: Bas

Mikkel Hess: Trommer

 

 

Der er mulighed for at bestille en frikadellesandwich - pris kr: 40 - skal bestilles senest torsdag 6. august kl. 13. Bestilles her på siden under "bestil billetter".

 

 

Koncerten er et samarbejde mellem BOK og Nykøbing Rørvig Jazzfestival.

 

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.