Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Lørdagsjazz

Nancy Harms Quartet

13.02.21
Nancy Harms og Peter Rosendal beskriver Danmark med ny plade.

Den New York baserede sangerinde Nancy Harms har skilt sig ud i jazzverdenen med sin dybe indlevelse, stærke fortælleevner og den særlige intime connection, hun opbygger med publikummet under hendes optrædener – også på de store scener, hun ofte optræder på.

 

Nancy og Peter Rosendal er kommet sammen for at skrive ny musik, som beskriver Danmark set igennem Nancys øjne. Musikken udgives i løbet af 2021.

 

Som danskere er vi ofte ret hurtige til at dømme os selv og indimellem overser vi meget af det, som er fantastisk ved vores lille land. Nancy har en kæmpe kærlighed til Danmark, og det er meget forfriskende at møde et positivt syn på vores dejlige land! Der findes ingen bedre end komponisten og pianisten Peter Rosendal, når det handler om at indfange den danske grundtone.

 

Med hans store kærlighed og erfaring fra mange år i dansk folkemusik, blandet med et virtuost jazzøre, komponerer han i samarbejde med Nancy Harms den nye musik, som vi hermed præsenterer.

 

Sammen med bassisten Graig Earle og trommeslageren Janus Templeton, har man et DMA-Jazz prisvindende orkester som har udviklet et stærkt samarbejde gennem 15 år.

 

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.

Tags