Malene Mortensen i blomstret kjole på hvid baggrund

Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Lørdagsjazz

Malene Mortensen

09.07.22
VIGTIG INFO OM LØRDAGSJAZZ MED MALENE MORTENSEN: Pga varsel om dårligt vejr i morgen, lørdag den 9. juli, vil Lørdagsjazz med Malene Mortensen blive holdt indenfor i Pakhuset. Alle vores koncerter er som udgangspunkt udendørs på Pakhustorvet, men hvis vejret er dårligt går vi ind i Pakhuset. Hold øje med Facebook eller odsbib.dk, hvor vi informerer nærmere, når vi kender vejrudsigten. Dørene åbner kl. 11.15 og du kan købe billet på odsbib.dk. Hvis vi kan være ude sælger vi yderligere billetter i døren efter først-til-mølle princippet.

På grund af programændringer vil det til koncerten med Malene Mortensen være musikerne Elias Bendix (guitar) og Romulu Duarte de Oliveira (bas) som står på scenen, frem for de oprindeligt annoncerede Søren Baun og Morten Ankarfeldt. 

Malene Mortensen brød igennem i 00’erne, og siden har hun været en markant skikkelse på den danske jazzscene. Kendt for sin finurlige leg med rytmer og melodier har hun gennem årene opbygget en stor fanskare i både Danmark og udlandet.

Til koncerten i Pakhuset er Malene Mortensen akkompagneret af Søren Baun på klaver og Morten Ankarfeldt på bas.