Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Tickets
Billetsalg lukket
Lørdagsjazz

Lørdagsjazz med Jacob Fischer Trio med Francesco Calí (IT) i Pakhuset

21.07.18
- Jazz med "Middelhavsstemning"

Akkordion og akustisk guitar er en usædvanlig velklingende og indsmigrende kombination som lader til at ramme publikum lige i hjertet - begejstringen ude på spillestederne har været både rørende og overvældende.
Mange sikkert vil kende Jacob Fischer fra hans over 15 år i Svend Asmussens kvartet, men han er også en gammel kending i Pakhuset og nu er han også blevet odbo og har købt hus i Havnebyen.

Gruppen har netop spillet en stor sommerkoncert i Dronningesalen i den sorte diamant under Copenhagen jazzfestival så repertoiret står i sommerens tegn.

I rytmegruppen er bassisten Andreas Møllerhøj ankermand med sit melodiske og bundsolide basspil.
Trommeslageren Tom Jensen har de fleste hørt, måske uden egentlig at vide det, f.eks. i Cirkusrevyen, med Stig Rossen og mange andre populære sammenhænge. Men Tom er også en fremragende jazztrommeslager hvilket man har mulighed for at forvisse sig om til denne koncert.

Med tilføjelsen af den Sicilianske accordion mester Francesco Calì får musikken et charmerende sydlandsk touch - "Jazz med middelhavs stemning" som det kan høres på deres anmelderroste CD "Django" fra 2011.

Alt sammen spillet af fire af vores bedste musikere der har noget på hjerte og ikke ser nogen grund til at skjule at de elsker at spille musik.

Jacob Fischer : Guitar
Francesco Calì : Accordion
Andreas Møllerhøj Kontrabas
Tom Jensen : Trommer

BILLETTER: (100 stk i forsalg ) OG ( 50 stk i døren).

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.