Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Lørdagsjazz

Lørdagsjazz med Harbeck, Haastrup og Bugge i Pakhuset

12.10.19
Melodisk, dynamisk, flot og intenst.

Trioen Jan Harbeck, Benita Haastrup og Niels Bugge spiller musik fra de spændende kringelkroge af jazzen samt kompositioner fra Niels Bugges melodiske repertoire.

De to førstnævnte har begge modtaget Ben Webster-prisen, der er den mest prestigefyldte pris, der gives til jazzmusikere i DK, så dette skulle borge for kvaliteten denne eftermiddag.

Jan Harbeck er en uhyre flittig og fantastisk tenorsaxofonist, der kan høres i ufatteligt mange sammenhænge bl.a. Jan Harbeck Quartet, Live Jive Jungle, Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band, Tivolis Big Band og mange flere. Jan Harbeck fik Ben Webster prisen i 2018. Politiken skrev ”tenorsaxofon er selve lyden af jazzen. Genrens sjæl. Engang havde vi Ben Webster i København til at blæse sjælen til live. I dag har vi Jan Harbeck”.

Benita Haastrup er også en ufattelig flittig trommeslager, som kan høres i bl.a. Sophisticated Ladies, Drum Drum og mange flere. Hun fik Ben Webster prisen i 1998 og en Danish Music Awardsstatuette i 2012. Berlingske skrev : “og hvad Benita Haastrup angår, så må man blot konstatere, at hendes trommespil er en højere enhed af velklang, teknisk raffinement, uophørlig veloplagthed og smittende livsglæde – og det er ganske forrygende”

Niels Bugge har en lang karriere som guitarist bag sig, det være sig både teater, revyer, cabaretter, jazz, latin og rock. Han har lavet filmmusik, lydkulisser til udstillinger, har et omfattende bagkatalog af egen musik, både decideret kompositionsmusik og rytmisk musik. 

BILLETTER (100 stk) i forsalg og (50 stk) i døren.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.