Kansas city stompers

Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Lørdagsjazz

Kansas City Stompers

16.07.22
Alle vores koncerter er som udgangspunkt udendørs på Pakhustorvet, men hvis vejret er dårligt går vi ind i Pakhuset. Hold øje med Facebook eller odsbib.dk, hvor vi informerer nærmere, når vi kender vejrudsigten. Dørene åbner kl. 11.15 og du kan købe billet på odsbib.dk. Hvis vi kan være ude sælger vi yderligere billetter i døren efter først-til-mølle princippet.

Kansas City Stompers elsker at spille i Pakhuset og betragter det som deres yndlingsscene.

Og Pakhuset elsker dem – en koncert med Kansas City Stompers er for fulde huse og med stående bifald. Kansas City Stompers blev dannet i 1951 og er Europas ældste professionelle jazzorkester. I bandet sidder nogle af Danmarks mest professionelle musikere, der i et menneskeliv har været backing for tonsvis af solister, optrådt i store internationale shows, medvirket som husmusikere på adskillige tv-shows og været del af masser af filmindspilninger.

I år er der både kendte og nye navn med, når Kansas City Stomper besøger Pakhustorvet. I front står sangerinden Ingrid Vismaya Hagelberg. Hagelberg er oprindeligt fra Sverige men er bosiddende i USA, og hun har siden hun var 18 år gammel turneret hele verden rundt. Hagelberg synger på syv forskellige sprog, og udgiver snart et nyt album i samarbejde med blandt andet danske Ole Kock Hansen (som også spiller med til koncerten som en del af Kansas City Stompers). 

Udover Ingrid Vismaya Hagelberg kan man til denne koncert opleve trombonist Steen Hansen, bassist Lasse Lundstrøm, saxofonist Karsten Kristensen, trommeslager Tom Jensen og Niels Abild som kapelmester.