Jesper Thilo spiller saxofon

Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Lørdagsjazz

Jesper Thilo - 80 års fødselsdags TOUR // UDSOLGT

31.07.21
Den internationalt anerkendte saxofonist Jesper Thilo har siden starten af 1960’erne og frem til i dag positioneret sig som en kolos i det europæiske jazzlandskab.

Jesper Thilo er kendt fra Arnvid Meyers Orkester, Danmarks Radios Big Band og diverse ensembler af national og international karakter. Jesper Thilo sat et markant aftryk på dansk jazz og været garant for et tårnhøjt musikalsk niveau. 
Det var Jesper Thilo, der ’opdagede’ den fransk-portugisiske klavervirtuos Olivier Antunes. I 1995, da Olivier som bare 22 år, trådte ind på den store jazzscene sammen med saxofonist og kapelmester Thilo. 
Jesper Thilo og Oliver Antunes’ musikalske samarbejde har mere end 20 år på bagen. Thilos varme, tilbagelænede og poetiske saxofonklang kombineret med Oliviers potente, temperamentsfulde og frygtløse moderne attack giver musikken et strejf af international jazz i krydsfeltet mellem mainstream jazz og moderne jazz.
Glæd jer til et spændende musikalsk møde mellem to virtuose jazzmusikere i en kvartet som tæller ikke mindre end fire stjerner på den europæiske jazzhimmel.
Jesper Thilo, saxofon - Olivier Antunes, piano - Anders Fjeldsted, kontrabas - Janus Templeton, drums 

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan følee dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.