Om dette arrangement

Tid
13:00
Pris
90 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Lørdagsjazz

Jacob Fischer Kvartet

17.10.20
Jacob Fischer har lavet et program med musik både fra jazzens verden og den danske sangskat

Guitaristen Jacob Fischer spiller efterhånden mere i udlandet end herhjemme, hvor mange sikkert kender ham fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen.

Her er han tilbage på hjemmebanen i Odsherred og der er mulighed for at høre ham i en superb storsvingende kvartet med nogle af de helt unge kæmpetalenter der stormer frem på jazzscenen i disse år og dertil en garvet supertrommeslager.

Pianisten Zier Romme Larsens både energiske og fintfølende spil med Oscar Peterson som et tydeligt forbillede, er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige.
Unge Matthias Petri kommer fra Sønderborg men er netop vendt hjem fuld af inspiration og gåpå mod, fra et par år i jazzens hovedstad New York, hvor han har studeret på Manhattan School of Music og suget jazzen til sig af byens pulserende musikmiljø.

Trommeslageren Tom Jensen har de fleste hørt, måske uden egentlig at vide det, f.eks. i Cirkusrevyen, med Stig Rossen og mange andre populære sammenhænge. Men Tom er også en fremragende jazztrommeslager hvilket man har mulighed for at forvisse sig om til denne koncert.

 

Jacob Fischer : Guitar
Zier Romme Larsen : Piano
Matthias Petri : Bas
Tom Jensen : Trommer

 

Billetter købes på www.odsbib.dk eller på biblioteket i Nykøbing eller Asnæs.

Koncertern er støttet af Statens Kunstfond.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT KONCERTEN ER FLYTTET TIL KL. 13 OG DER ER IKKE SALG AF FRIKADELLER ELLER OSTEMAD