Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Litteratursalon

Jorden rundt - Vestafrika

25.09.19
Kom til litteratursalon om litteratur fra Vestafrika og et udviklingsprojektet Kologh Naba i Burkina Faso. 

Else Trærup har arbejdet med udviklingsbistand i over 30 år og vil i et kort foredrag fortælle om udviklingsprojektet og foreningen Kologh Naba, dens medlemmer, glæder og sorger. Bagefter vil bibliotekar Anette Rasmussen og kulturformidler Silke Weitling præsentere vestafrikansk litteratur. 

Else Trærup har de seneste 15 år ledet sit eget udviklingsprojekt i Burkina Faso og har opholdt sig i landet 4-5 måneder hvert år og har i 2018 udgivet bogen »Nær ved høvdingen« om sit projekt. Bogen handler om livet på Kologh Naba fra stiftelsen og frem til 2018, om de glæder og også frustrationer, der har været ved opbygningen af foreningen, der har som sit erklærede mål at gøre sig uafhængig af donationer fra Europa. 

Om Litteratursalonerne

Til Litteratursalonerne mødes vi om den fælles kærlighed til litteratur. 
Salonerne er for alle, der gerne vil dykke dybere ned i litteraturen og undersøge den sammen med andre. Nogle gange vil vi komme nærmere ind på et enkelt værk, andre gange vil vi se på et forfatterskab eller sætte fokus på et lands litteratur. 
Fælles for arrangementerne er kombinationen af at lytte til et oplæg og selv være aktiv i en dialog om aftenens tema.
Litteratursalonerne bliver holdt på biblioteket i Nykøbing, og der er fri entré. Du kan hente din billet på bibliotekerne i Nykøbing og Asnæs eller på odsbib.dk.