Benny Andersen. Af Klaus Holsting
Benny Andersen. Af Klaus Holsting

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratursalon

Benny Andersen i ord og toner - Nykøbing

26.02.20
Kom til Litteratursalon om Benny Andersen.

Benny Andersen var komponist og frem for alt forfatter. Han har åbnet mange menneskers øjne for poesi, og han havde altid noget på hjerte. I denne litteratursalon vil kulturformidler Silke Weitling og bibliotekar Anette Rasmussen fortælle om Benny Andersens liv, musik og forfatterskab. Undervejs skal vi synge nogen af de mange sange, Benny Andersen har skrevet. Tidligere biblioteksleder, John Larsen, akkompagnerer.

Om Litteratursalon
Til Litteratursalonerne mødes vi om den fælles kærlighed til litteratur. Salonerne er for alle, der gerne vil dykke dybere ned i litteraturen og undersøge den sammen med andre. Nogle gange vil vi komme nærmere ind på et enkelt værk, andre gange vil vi se på et forfatterskab eller sætte fokus på et lands litteratur. Fælles for arrangementerne er kombinationen af at lytte til et oplæg og selv være aktiv i en dialog om aftenens tema.

Lykken er ...
I februar måned stiller vi skarpt på lykken og spørger, hvad lykken er? Den er stor og bred og svær at sætte på formel. Det kan være det der korte øjeblik af lykke, den sanselige lykke, når du hører, smager eller ser noget særligt dejligt. Eller den brede lykke, den lykke du oplever, fordi du er tilfreds i dit liv, fordi du har gode venner, familie og et godt arbejde.

Vi inviterer forfattere, musikere, professorer og livskunstnere til at gøre os klogere på lykken. Vi vil diskutere og holde et spejl op, der kan vække til eftertanke og refleksion. Vi ”ryster posen”, skaber nye tanker om det gode liv og får forhåbentligt lykken lidt tættere på os alle sammen.