Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
25 kroner inklusiv kaffe/te og kage
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Faglitterær Salon: Overvågning

09.10.23
Til Faglitterær Salon bliver du klogere på et emne i samspil med andre - ligesom i en læsekreds, bare uden fast binding.

I oktober lægger vi op til en interessant samtale om overvågning, når vi læser ’Overvågning’ af Anders Albrechtslund fra serien Tænkepauser.

Hvilke fordele og ulemper er der ved overvågning? Har du oplevet tryghed eller utryghed, når du blev overvåget? Har du selv benyttet dig af overvågning? Spørgsmål vi kan debattere, er der masser af. Bogen er en interessant, men kort sag på kun 60 sider, som er nem at nå at læse, selvom der er så meget andet, man også skal.

Vi har bogen klar til dig fra den 11. september.

 

Om Faglitterær Salon:

Har du lyst til at være med i en læsekreds, men ikke mod på at binde dig til en længere periode? Prøv Faglitterær Salon, hvor tilmeldingen sker fra gang til gang, så du kan vælge at være med, når der er bøger på programmet, som interesserer dig.

Til Faglitterær Salon bliver du klogere på et emne i samspil med andre. Du møder nye mennesker, og så snuser du til, hvad det vil sige at deltage i en læsekreds, som også findes som tilbud hos biblioteket. Hen over efteråret har du mulighed for at deltage i tre forskellige samtaler. Forud for salonen læser vi en bog eller lytter til et podcast, som danner afsæt for den gode, fælles samtale.

Køb en billet til den eller de saloner, du ønsker at deltage i, på odsbib.dk eller hos personalet. Begrænset antal pladser, så tøv ikke for længe.