Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
25 kroner inklusiv kaffe/te og kage
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Faglitterær Salon: AI - Kunstig intelligens

20.11.23
Til Faglitterær Salon bliver du klogere på et emne i samspil med andre - ligesom i en læsekreds, bare uden fast binding.

I november lytter vi til podcasts og læser artikler om kunstig intelligens som oplæg til vores samtale.

Er du fascineret af AI (Kunstig Intelligens) og vil gerne udforske dette spændende emne med ligesindede? Så er vores kommende arrangement lige noget for dig! Vi inviterer dig til en unik mulighed for at samles med andre og diskutere de nyeste trends og perspektiver i en verden drevet af teknologi.

Efter at have fordybet dig i podcasts og artikler om AI i dit eget tempo, giver vi dig mulighed for at mødes med ligesindede og udveksle tanker, idéer og perspektiver. Vær med til at forme fremtiden! Deltag i vores arrangement og vær en del af den spændende diskussion om AI. Udforsk, lær og skab forbindelser med ligesindede mennesker.

Denne tekst er skrevet af den kunstige intelligens ChatGPT.

Vi har artikler og links klar til dig fra den 23. oktober – husk at oplyse mailadresse, når du henter din billet til dette
arrangement.

 

Om Faglitterær Salon:

Har du lyst til at være med i en læsekreds, men ikke mod på at binde dig til en længere periode? Prøv Faglitterær Salon, hvor tilmeldingen sker fra gang til gang, så du kan vælge at være med, når der er bøger på programmet, som interesserer dig.

Til Faglitterær Salon bliver du klogere på et emne i samspil med andre. Du møder nye mennesker, og så snuser du til, hvad det vil sige at deltage i en læsekreds, som også findes som tilbud hos biblioteket. Hen over efteråret har du mulighed for at deltage i tre forskellige samtaler. Forud for salonen læser vi en bog eller lytter til et podcast, som danner afsæt for den gode, fælles samtale.

Køb en billet til den eller de saloner, du ønsker at deltage i, på odsbib.dk eller hos personalet. Begrænset antal pladser, så tøv ikke for længe.