Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
FredagsDans

AFLYST Søren Sebber og Ønskeholdet

03.04.20
Søren Sebber og Ønskeholdet spiller op til Fredagsdans

Med Søren Sebber og Ønskeholdet får du en danseaften med et overflødighedshorn af ørehængere fra poppens og rockens guldalder.

Gå ikke glip af et virkelig dygtigt og velspillende orkester, der favner meget bredt – fra Sinatra til Elvis til Mogensen til Beatles til Stones til Gasolin til Elton og meget, meget mere. Og de tager imod ønsker fra publikum.

Grundstammen er Søren Sebber, der både behersker guitar og keyboard samt vokal. Søren har i øvrigt været en af pianisterne på DR’s succes ”Hit med Sangen”.

Med sig har han sanger Rikke Mølgaard, Bjarne »Ringsted« Christensen på bas, Allan Bode på trommer og Dan Hemmer på keyboards.

Sidstnævnte har for nyligt været på turné med den amerikanske trommeslager Steve Gadd. Søren Sebber har spillet med Cliff Richard. Og Rikke Mølgaard er bl.a. kendt for sine mange koncerter med Kansas City Stompers.

Søren Sebber og ønskeholdet spillede i foråret i Pakhuset – en bragende succes. Hele aftenen var dansegulvet fyldt, og det var ikke mindst på grund af de svingende rytmer, vellyd og muntre Søren Sebber i front.

Om FredagsDans

Vi siger farvel til FredagsRock og goddag til FredagsDans.

Aksen har lagt hus til mange festlige aftener med FredagsRock, og det glæder os at byde velkommen til FredagsDans og mange flere festlige aftener med fuld gang i musik og dansegulv.

Vi inviterer til danseaftener første fredag i februar, marts, april og maj. Du kan forvente livemusik og gang i dansegulvet.

Nogle fredage har vi en bestemt dans på programmet med dertilhørende livemusik. Nogle fredage er der en dansemester, der sørger for at sætte gang i dansegulvet og lære jer de hemmelige trin. Og nogle fredage er der fri dans og fed musik. Du skal bare huske at medbringe danselysten og godt humør, og så gør det ikke så meget, om du danser gorilladans, jive eller vals. Taber du pusten, kan du selvfølgelig lytte til musikken og nyde en øl i baren.