Pia Søltoft - præst, forfatter og Kirkegaard-ekspert
Pia Søltoft - præst, forfatter og Kirkegaard-ekspert

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag

Pia Søltoft

03.02.20
Foredrag om Søren Kierkegaard og hans syn på lykken.

Februars temamåned starter med dette foredrag om Søren Kierkegaards verdensbillede og menneskesyn. Pia Søltoft, som er præst, forfatter og Søren Kierkegaard-ekspert, fører os ind i den store filosofs verdensbillede og menneskesyn. Hun fortæller, hvordan Kierkegaard, der var en fantastisk iagttager af vores liv og færden, opfattede lykken. Foredraget afholdes i et samarbejde med menighedsrådet i Nykøbing Kirke.

Lykken er ...
I februar måned stiller vi skarpt på lykken og spørger, hvad lykken er? Den er stor og bred og svær at sætte på formel. Det kan være det der korte øjeblik af lykke, den sanselige lykke, når du hører, smager eller ser noget særligt dejligt. Eller den brede lykke, den lykke du oplever, fordi du er tilfreds i dit liv, fordi du har gode venner, familie og et godt arbejde.

Vi inviterer forfattere, musikere, professorer og livskunstnere til at gøre os klogere på lykken. Vi vil diskutere og holde et spejl op, der kan vække til eftertanke og refleksion. Vi ”ryster posen”, skaber nye tanker om det gode liv og får forhåbentligt lykken lidt tættere på os alle sammen.