Anne Lise Marstrand-Jørgensen - preesfoto Isak Hoffmeyer

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag

UDSOLGT // Forfatteraften med Anne Lise Marstrand Jørgensen

12.05.21
Anne Lise Marstrand-Jørgensen kommer og fortæller om sin seneste roman "Margrete I", et psykologisk drama om en af middelalderens mest betydningsfulde kvinder.

Historien om Margrete I rækker langt ud over hendes samtid. Det er en stor roman om kærlighed, magt, strid og alliancer – og om hvor langt man vil gå for at nå sine mål. Det er et gribende psykologisk portræt af en usædvanlig politisk begavelse, der bliver ved med at fascinere på tværs af århundreder; en fortælling om middelalderens Norden, om ensomhed og drift, kærlighed, tro og overtro.

Om Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Anne Lise Marstrand-Jørgensen (født 1971) har et stort forfatterskab bag sig. Hun debuterede i 1998 med digtsamlingen ”Vandring inden ophør” og har siden udgivet en lang række bøger, bl.a. romanen ”Hildegard” om Hildegard af Bingen i 2009. Derefter kom romanen “Hvad man ikke ved”(2013) og den selvstædige fortsættelse “Hvis sandheden skal frem” (2013). Senere kom romanen ”Dronningen af Saba & Kong Salomon” (2015). 

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan føle dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand, værnemidler og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor mundbind eller visir samt gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.  

Materialer