Jens W. Pedersen og Mannah Guldager
Jens W. Pedersen og Mannah Guldager

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag

AFLYST De to regler i dating og parforhold

03.02.21
DETTE ARRANGEMENT ER DESVÆRRE AFLYST PÅ GRUND AF RESTRIKTIONER I FORBINDELSE MED COVID-19.I efteråret 2020 udgav den lokale forfatter, cand. mag. samt personlig coach Jens W. Pedersen bogen ”De to regler i dating og parforhold” på forlaget Historia. Bogen giver anvisninger for et harmonisk parforhold og henvender sig til læsere af litteratur om kærlighedslivet og dets udfordringer.

Ved arrangementet i Pakhuset vil Jens W. Pedersen læse op af sin nye bog og vil efterfølgende have en samtale med astrolog Mannah Guldager om bogen. Mannah Guldager er vært for podcasten ”Lyden af et bedre liv”, og Jens W. Pedersen har deltaget i flere af hendes udsendelser. Hør de seneste podcast med relation til hans nye bog.

Efter pausen bliver der mulighed for at stille spørgsmål til Mannah Guldager og Jens W. Pedersen samt at købe og få signeret bogen af forfatteren.

I 2014 udgav Jens W. Pedersen sin første bog ”Dating, desperation og selvudvikling”, om at bruge selvudvikling til at få held med dating ved at hvile i sig selv og udstråle højt selvværd.

Læs mere om Jens W. Pedersen på forfatterens egen hjemmeside. 

Materialer