Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 kroner for madbillet
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

UDSOLGT - Folkekøkken og forfatterforedrag af Pauline Rehné – En verden af fjolser

08.02.24
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra januar til april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Biksemad med spejlæg og rødbeder

Vegetar: Biksemad med vegetarpølser, spejlæg og rødbeder

Billet 

Du kan købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Forfatterforedrag af Pauline Rehné – En verden af fjolser

Til dette Folkekøkken i februar kan du møde forfatter og skuespiller Pauline Rehné, der fra scenen efter spisning dykker ned i den gribende fortælling fra sin roman ’En verden af fjolser’. I romanen møder læseren Anny Bure Berntsen, der i 1935 blev indlagt som patient på Annebergparkens sindssygehospital lige her i Odsherred. Anny var snedkermester og datter af daværende statsminister Klaus Berntsen. Hun nåede at bygge folketingets talerstol og føde to døtre, før hun blev indlagt. Hvilket hun var de næste 47 år – uden et eneste besøg udefra.