Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 kroner for madbillet
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

UDSOLGT - Folkekøkken og Danseaften med Johnny & the Heartbeats

01.02.24
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra januar til april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og gulerodssalat

Vegetar: Grøntsagsfrikadeller, stuvet hvidkål, kartofler og gulerodssalat

Billet 

Du kan købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Danseaften med Johnny & the Heartbeats

Efter maden kan de, der har lyst, danse - denne aften til Johnny & the Heartbeats, der tager danseskoene på og leverer håndspillet musik til en glad aften, hvor begejstringen for musikken og livsglæden i almindelighed er i højsædet.

Bandet har gennem de sidste 30 år spillet overalt - fra små caféer til Falkonér Centret, ligesom de har turneret på de amerikanske baser på Grønland og i klubber og dansesteder på Færøerne og spillet på Malmø-festivalen flere gange. Det er også blevet til medvirken i et par TV-udsendelser og en enkelt film.

Musikken består af de bedste numre fra 60’erne og deromkring med sange af så forskellige kunstnere som: Beach Boys, Van Morrison, Bill Haley, The Seachers, Lynard Skynard, Simon og Garfunkel, Beatles, The Byrds, Neil Young, Fleetwood Mac, Eric Clapton, The Temptations samt Crosby, Stills & Nash - og så supplerer de repertoiret med numre de synes passer ind i stilen - f.eks. Chris Rea, Huey Lewis, Paul Simon, Steve Miller og Crowded House