Billede af medvirkende i TEATERbrevkassen

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Vig Forsamlingshus
Ravnsbjergvej 1
4560 Vig
Arrangører
Target
For alle
Folkekøkken

TEATERbrevkassen – ”Fremtidens Odsherred” (Vig forsamlingshus)

27.08.21
Odsherred Teater, BOK, Teaterspektrum og Lokaldemokratiudvalget i Odsherred Kommune er som optakt til Folkemødet i Odsherred gået sammen om at skabe debatteater, der tager udgangspunkt i vores hverdag og fremtid i Odsherred.

Folkekøkken og TEATERbrevkassen i Vig forsamlingshus

Vi tager Folkekøkkenet med til Vig, når konceptet TEATERbrevkassen lægger vejen forbi det lokale forsamlingshus, hvor temaet bliver ”Fremtidens Odsherred”. Her kan du nyde et måltid og noget at drikke sammen med andre fra lokalsamfundet inden start.

Om TEATERbrevkassen  

Tag din nabo, veninde, familie eller kollegaer under armen og oplev dagens dilemmaer udspillet på scenen af skuespillere fra Odsherred Teater og Teaterspektrum. Du er som publikum selv en aktiv deltager, når konflikter bliver spillet på scenen.

Formålet med arrangementet er at tage lokale dagsordener op til debat i anledning af Folkemødet. Temaerne er bl.a. Florida vs. Manhattan (er børnefamilier vigtige for Odsherred og hvad med de ældre og alle sommerhusejerne?), oldtidsfund vs. samfund (hvad ligger der i formuleringen ”det stille liv på landet”, hvem har brug for at leve stille og hvorfor?) og Streetfood vs. Brændenældesuppe (vindmøller, bio-gasanlæg, store virksomheder og manglende p-pladser, hvem skal fylde i den Odsherredske natur og hvorfor?).

Tid, sted og billetter

De fire TEATERbrevkasser ruller igennem Odsherred i fire dage i august.

  • d. 25.8 Odsherred Teater kl.19.30 – find billetter på https://odsherred.billetten.dk/index/chooseprice/showid/260009/type/1
  • d. 26.8 Odden forsamlingshus kl.18 – fri adgang, ingen billetbestilling nødvendig
  • d. 27.8 Vig forsamlingshus kl. 18 – fri adgang, ingen billetbestilling nødvendig
  • d. 28.8 Folkemødet i Odsherred – teltet ”Gniben”, fri adgang