Lokal musik
lokal musik

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken, Triple & Åben Mikrofon

29.09.22
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 25. august til 1. december inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af lokal musik, dans, quiz og meget mere.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. Maden kan ikke forudbestilles, men skal købes på aftenen. Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Vi spiser klokken 18, og underholdningen begynder klokken 19. 

Triple

Triple spiller en akustisk, tilbagelænet, soft udgave af kunstnere som John Mayer, David Bowie, R.E.M......

Bandet består af Henning Ahrens (guitar), Karin Hegelund (vokal) og Mads Skrydstrup (cajon, percussion).

Om Åben Mikrofon

Torsdage med lokal musik slutter af med åben mikrofon, hvor vi inviterer lokale musikere op på Pakhusscenen for at spille for publikum og med hinanden. Undervejs vil en jammaster styre slagets gang. Hvis du ønsker at spille til Åben mikrofon, skal du henvende dig til jammasteren, som skriver dig på tavlen. På tavlen kan man se, hvem der spiller hvornår – og hvis man har lyst til at spille med hos én af de andre, kan man byde sig til undervejs.

Aftenens jammester er Albert Madsen.