Borgmesterkæde med æske

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken & temaaften om den nye borgmesterkæde

13.10.22
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 25. august til 1. december inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af lokal musik, dans, quiz og meget mere.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. Maden kan ikke forudbestilles, men skal købes på aftenen. Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Vi spiser klokken 18, og underholdningen begynder klokken 19. 

Borgmesterkæden

De tre lokale kunstnere bag Odsherreds nye borgmesterkæde besøger Pakhuset til en snak om de tanker og den kreative proces, der ligger bag både de enkelte led og kæden som helhed. Med på aftenen er også borgmester Karina Vincentz, som viser borgmesterkæden frem. Borgmesterkæden består af 22 billederammer med symboler og motiver, der fortæller noget om Odsherred. Kæden er skabt af smykkedesignere Maja Bovin, Irene Rosenkrantz og Ane Meinert Folke. Aftenen er arrangeret i samarbejde med LOF.