Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken, RIX-music & Åben Mikrofon

30.03.23
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 12. januar til 27. april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af lokal musik, dans, quiz og meget mere.

Dørene til Folkekøkken åbner klokken 17, og maden serveres klokken 18. Du kan ikke bestille madbillet på forhånd, men kan købe i baren, når du møder op.

Maden leveres af vores faste kok, som altid disker op med en lækker kødret og et vegetarisk alternativ. Efter spisning er der underholdning, som starter klokken 19. 

Lokal musik med RIX-music

Rix-Music leverer nærværende, følsomme og socialt relevante tekster i Singer-Song-writer stilen på både engelsk og dansk. Det hele er pakket ind i livets anekdoter, smukke harmonier, ørehængende melodier og originale kompositioner i et varmt og gennemsigtigt lydbillede. Rix-Music har indspillet og optrådt med original, autentisk og helhjertet musik i mange år. Musikken indeholder hyggelige anekdoter og oplæg til selvrefleksion og eftertænksomhed. Bandet består af Rikke Dyrberg Brandt (sang), Lise Phillip (kor og guitar), Stig Andreasen (bas), Stig Jensen (Elguitar) og Christian Dyrberg Brandt (cajon og percussion).

Om Åben Mikrofon 

Torsdage med lokal musik slutter af med Åben Mikrofon, hvor vi inviterer lokale musikere op på scenen for at spille for publikum og med hinanden. Undervejs vil en jammester styre slagets gang.

Hvis du ønsker at spille til Åben mikrofon, skal du henvende dig til jammesteren, som skriver dig på tavlen. Her kan du se, hvem der spiller hvornår – og hvis du har lyst til at spille med hos én af de andre, kan du byde dig til undervejs.

  • Pris for hovedret: 75 kr.
  • Pris for dessert: 15 kr.

Menu:
kødret: Honningmarineret svinefilet, bagte rodfrugter, timian kartofler og fløde paprika sovs.
Vegetarret: Svampe nødde gratin med bagte rodfrugter, timian kartofler og fløde paprika sovs.