Richard Farell

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken & Richard Farell

17.11.22
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 25. august til 1. december inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af lokal musik, dans, quiz og meget mere.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. Maden kan ikke forudbestilles, men skal købes på aftenen. Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Vi spiser klokken 18, og underholdningen begynder klokken 19. 

Richard Farell

Den irske singer-songwriter Richard Farell udgav sin EP "Violet Fire" den niende april i år. EP'en bliver inden længe efterfulgt af Farrels andet studiealbum, som kommer til at hedde "Bathing In Cold Water". Albummet rummer både folk, blues og jazz kombineret med soul og blev optaget live for at fange essensen af Farells musikalske virke.

Richard Farell har længe arbejdet med musikken og har spillet mange steder i hjemlandet Irland, før han i 2015 flyttede til Danmark. Siden da har han vundet 3 Danish Music Awards for sine bluesudgivelser med projektet Trainman Blues. Han har desuden skrevet, optaget og sunget for musikere og producere fra hele verden under både sit eget navn og aliasset J. Fitz.