Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken og Reiners Big Band i Pakhuset

03.09.20
Kom og spis i Pakhuset

VIGTIGT: På grund af restriktioner i forbindelse med COVID-19 er der indtil videre pladsbegrænsninger på alle BOK’s arrangementer. 

Som noget nyt skal du derfor købe en billet til Folkekøkken i Pakhuset. 

Du kan ikke bestille mad i baren på dagen. Du bedes derfor tilvælge enten kødret eller vegetarret som en del af din billet, når du bestiller via vores hjemmeside. 

 

Efter spisning får vi besøg af Reiners Big Band - på grund af Covid-19 må vi ikke danse, men sidde, lytte og nyde den gode musik.

 

 

Reiners Big Band under ledelse af Finn Reiner er et 20 mands koncert-, party- og danseorkester med forsangerne Louise Ravn Christensen og Jesper Martinussen, rytmegruppe med flere korsangere samt fuld besat sax, trompet og basun grupper.


Gennem en lang årrække har Reiners Big Band spillet til utallige og varierede jobs både i Danmark og i Europa. Det 12. land Rusland besøgte bandet i 2018 med seks koncerter i Moskva og Reiners Big Band fejrede sit 25. udlandsturne med at spille til Oktoberfest 2019 i Spanien for 3.000 publikummer.


Herhjemme er Reiners Big Band kendt fra utallige danseaftener, hvor det velkendte tidligere ønskede standard og latin repertoiret i dag er blevet udvidet med internationale tophits indenfor pop/rock, swing og partyverdenen. Heriblandt numre fra kunstnere som Stevie Wonder, Oasis, Ray Charles, Pharrel Williams, Robbie Williams, Tina Turner, Duke Ellington, Gloria Gaynor, Bruno Mars, Glenn Miller og Michael Buble.


Reiners Big Band spiller for at underholde og derfor har bandet altid sat den største ære i at levere musikken, så publikum hver gang får den bedste og størst mulige oplevelse.