Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 kroner for madbillet
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken og musikalsk talk med Simon Vagn Jensen og Jesper Sejdner Knudsen

14.03.24
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra januar til april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Lasagne m. tomatsalat

Spinatlasagne m. tomatsalat

Billet 

Du kan købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Musikalsk talk med Simon Vagn Jensen og Jesper Sejdner Knudsen

Vær med til en medrivende aften, når vi efter maden får besøg af tidligere museumsleder Jesper Sejdner Knudsen og tidligere teaterleder Simon Vagn Jensen, der sammen med den musikalske altmuligmand Niels Bugge for en enkelt aften er tilbage til Odsherred, denne gang med et udvidet blik på kunstnerliv og kunstnerskæbner i by og på land.

Til Folkekøkkenet stiller de tre sig på scenen og serverer en musikalsk talk under overskriften ’Minefeltet – når forfattere og malere går i byen’. Der er lagt op til en kalejdoskopisk sammenstilling af musik, tekst og sange, hvor vi følger 1920’erne og 30’ernes forfattere og billedkunstnere rundt i minefeltet, kvarteret omkring Nikolaj Kirke og Café Nick i København samt Bjergene i Odsherred.