Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Hovedret 80 kroner (30 kroner for børn) - Dessert 15 kroner
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken og Højskolesangbogen

23.11.23
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 31. august til 7. december inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Flæskesteg med hvide og brunede kartofler. Skøn sovs og rødkålssalat.

Vegetar: Hasselback knoldselleri med hvide kartofler og rødkålssalat.

Billet 

Som noget nyt kan du købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Højskolesangbogen

Denne torsdag finder vi efter maden højskolesangbøgerne frem og synger en masse skønne sange. På aftenen får vi besøg af Thomas Nicolaisen, der er viceborgmester i Odsherred (Radikale). Han stiller sig på scenen som sangvælger, måske med en personlig anekdote eller to undervejs, der begrunder valgene af sange.

Hver fugl synger med sit næb, og i flok er det altid hyggeligt!